Missing Link 3 OOM Errors

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #1616173
    Marc Cadmore
    Participant

    Like the title says, since “upgrading” to version 3, I cannot load any scenario. It tries for about 30 seconds then crashes to desktop with an out of memory error. Anyone got any ideas?

    #1617813
    Bentom
    Participant

    Same here – contacted ATS to see if it can be looked into. Will update if I find anything.

    #1628553
    Marc Cadmore
    Participant

    Thanks for the reply, hope something gets done soon.

    #1640294
    jj377417
    Participant

    It probably isn’t OOM, but TS has recently gained a reputation for it’s poor error reporting.

    #1663646
    Robert MacGregor
    Participant

    I get the feeling the route is just to big and TS cannot handle it. I got extreme with my copy and deleted all the tiles West of Runcorn (destroyed Liverpool) to try and lighten the load, and it did help. But then I started getting more memory issues again.

    #1669595
    Marc Cadmore
    Participant

    Can anyone give me a clue how to uninstall anything relating to this route, I give up?

    Thanks

    #1669639

    Hello,

    We have been able to identify that some people are experiencing issues with the Major Wales 390 pack. It seems to be linked to the soundset not being updated to the latest from Armstrong Powerhouse.

    The fix is to download the very latest Class 390 add-on sound pack from Armstrong Powerhouse and install that. Clear the cache in Train Simulator afterwards.

    I hope this helps

    #1670092
    Marc Cadmore
    Participant

    I tried, still no luck. Give me a clue which folders to delete?

    #1723009
    XinoTroN
    Participant

    I can’t download the Missing Link V3, as I’m not subscibed anymore. Do I really have to resubscribe to get the update?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.